Never Ending Art Trip / 4437 photographs / 2008 - 2018
back

HOME

EXPO

PLACES

PLAYLIST

LINK MAP

SHOP

SPONSORS
Participate

Op 16 december a.s. vertrek ik naar Los Angeles om daar in drie maanden zoveel mogelijk foto's te maken van kunstenaars en kunstprofessionals voor mijn fotoserie ARTISTINTHEWORLD. Eind februari wil ik mijn verblijf afsluiten met een spetterende duo expositie met Monika Dahlberg. Waar? Nog geen idee. Maar inmiddels heb ik veel ervaring om zoiets onderweg te regelen. Afgelopen jaar heb ik dat ook in Napels, Berlijn, Teheran en Beirut gedaan.

Een paar jaar geleden ontmoette ik Virginia Katz in haar gastatelier bij Kaus Australis in Rotterdam. Ze komt uit Los Angeles en via haar heb ik inmiddels een aantal toezeggingen voor afspraken. Het lijkt er nu ook op dat ik verder reis via Jacobien van der Meer naar Landers (Joshua Tree Monument) en via Niels Post en Mel Prest naar San Francisco. Zoals altijd wordt de route die ik afleg bepaald door de mensen die ik ontmoet, zij introduceren me bij hun vrienden of bekenden. Op deze manier ontstaat er een mooi onverwacht netwerk dat in allerlei richtingen schiet.

Los Angeles is groot. Om een beetje rond te komen, letterlijk en figuurlijk, ben ik op zoek naar sponsoren die mijn verblijf willen ondersteunen. Graag wil ik je daarom uitnodigen om deel te nemen aan mijn nieuwe avontuur in Los Angeles. Voor deze reis ben ik op zoek naar sponsoren die een porselein ARTISTINTHEWORLD bord willen kopen. Als dat lukt dan gaat het dak eraf en zit ik in no-time ergens in de Sheephole Valley Wilderness om kunstenaars te ontmoeten.

Ik hoop dat je mee wilt doen.

Een bord kost 350 euro, incl BTW

- doorsnede is 28 cm, met originele tekening en gesigneerd op de achterkant
- (gemaakt in samenwerking met Montagne Aardwerkfabriek in Gouda)
- incl. standaard
- incl. naamsvermelding op www.artistintheworld.com
- incl. wekelijks een uniek persoonlijk bericht via email
- excl. verzendkosten

*Tekening op het bord is het verslag van mijn reis door Los Angeles,
maar je kunt ook een persoonlijke tekening (sociogram) bestellen.

André 0619 864 538 / artistintheworld@gmail.com

Porselein

 

 

 

Supported by:


Destination:
2018/1608
NAPLESArchived in:

Facebook
Contact:
André Smits
artistintheworld
@gmail.com

All rights reserved